28 maart 2008

 

Wasmachine met led-display


Na de Stoomstrijkijzer heeft Mousse nu ook een wasmachine (was/droog combinatie) gekocht. Dit in het kader van de Self-Sufficient redactie. Nu nog een moestuintje en een paar kippen, en Perspirant is volledig onafhankelijk. Mousse had liever een e-book reader gehad, maar nu de reclame inkomsten zijn weggevallen heeft het bestuur besloten te bezuinigen op de wasserette kosten. Door de lage aanschafkosten hoopt de redactie de aanschafkosten binnen drie jaren terug verdiend te hebben. Mousse heeft nog wel bij het bestuur aangedrongen dat de waschmachine wel een led-display moest hebben. Voor de vaste lezers van onze krant hebben we toch gekozen om een foto van de La Crosse Technology BC-900 AlphaPower battery charger bij dit artikel te plaatsen.


Seriously, just look at this thing. It's a geek's dream. Each battery can be controlled individually, with its own real-time LCD readout, in four modes:
Charge at various rates, from 200/500/700/1000mA
Discharge at 1/2 the charging rate
Test to determine true battery capacity
Refresh to "revitalize" older batteries

Labels:


Comments:
Het karakter van het blog is wel aan het veranderen, de redactie is duidelijk gegerepen door de gadgets, het wordt een soort http://www.bright.nl/

Maar na de Iliad wil ik deze lader ook wel hebben, hoewel, er zijn nog mooiere, al kwijlend surfte ik door de Conrad site. http://voltcraft.de/index.php?page=prod&sub=ladetechnik

Maar goed, na dit materialisme wordt het weer tijd ons met echt belangrijke zaken bezig te gaan houden. Kunst bijvoorbeeld.
 
Ja, de redactie moet de deur weer uit en dan niet naar het warenhuis.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google