20 februari 2008

 

Fruit is het nieuwe vlees


Sinds Mousse de nieuw wok en fruit mix, van de mensenvriend, die op de kleinste blijft passen, heeft geprobeerd, wilde hij een wetenschappelijk onderbouwd artikel schrijven dat zou aantonen dat fruit in combinatie met groenten een genoeg bouwstoffen voor de mens op levert en een ook nog eens de oplossing zou zijn, voor het tekort of de stijgende prijzen door de toenemende vraag vanuit de china en india naar vlees zou zijn. Gesterkt door de wetenschap dat wij allemaal onze welvaart moeten delen met de bovengenoemde landen zocht Perpirant naar nieuwe bewijzen om zijn stelling te bewijzen. Dit is niet gelukt met Google en het uur wat hij daarvoor had uitgetrokken.
Voorlopig moet u het hier mee doen.

Labels: ,


Comments:
Sterker nog, de vlees-industrie claimt dat het een misverstand is dat minder vlees eten een oplossing is. Vlees wordt (ook) geproduceerd van arme gronden waar andere productie (jou fruit bijvoorbeeld) helemaal niet kan.

En dan hebben we nog de discussie rond de broeikasgassen. Ook daar verdeeldheid alhoewel in deze tijd van onze voorganger Gore het lastig tegenspreken is: http://www.nrc.nl/opinie/article857588.ece/Minder_vlees_moet
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google