21 november 2007

 

Kerst voorproefje


Vanochtend keek Mousse uit het redactieraam en zag grijze wolken. Regen, het gaat regenen dacht hij. Op dat moment belde Elfje naar de redactie hotline: "We gaan naar de Haar, voor de kerstborrel".
Een uur later waren Elfje, Mousse en de stagiaire op weg naar Kasteel de Haar. Op het feestterrein werden ze warm ontvangen met koffie en muffins. Castey, met zijn spaanse pannen was er ook weer. Natuurlijk was ook de koeienschilder weer van partij. Toen Mousse even niet oplette kocht Elfje een aantal potten met geheime inhoud. Was dat nou mosterd? De stagiaire maakte nog een ritje voorin een hele grote auto, maar dat beviel haar helemaal niet. Elfje greep kordaat in en vroeg de chauffeur te stoppen. De stagiaire moest daarna even naar de EHBO post om zichzelf weer een beetje op te knappen. Na wat "heerlijke" poffertjes gegeten te hebben, ging de redactie weer op weg naar huis. Van de organisatie kregen ze ook nog na afloop koffie en een muffin. De redactie concludeerde dat het niet had geregend maar dat het weer een geslaagde kerstborrel was. De redactie wenst alle lezers een zalig Kerstmis.

Labels: , ,


Comments:
Het eerste drankje werd tijdens daglicht nog aan de lippen gezet. Dit was sinds het aantreden van de huidige redactie nog niet eerder voorgekomen. Het beviel niet slecht, er werd gezien wat er werd gedronken.
Verder schrok de stagiaire nogal van een man met een witte baard en een koperen bel die haar geheel onverwacht een lollie probeerde aan te smeren....Na luidkeels protest koos de man eieren voor zijn geld en gaf het op.
Al met al een mooie dag!!!!
 
Die man heette Klaas.
 
Goh wat een pril geluk. Enne die andere man heet Zwarte Piet, en is voor Mousse een hele mooie zak aan het breien, als ie niet eens opschiet met wat ie al beloofd heeft. Marcel probeert Coole Piet nog te kalmeren door te zeggen dat alle belspelletjes afgeschaft zijn, maar Coole Piet blijft boos. ;) Oef Coole Piet, die DVD komt hoor!
 
ja, de DVD komt er nu echt aan. Ik ga hem donderdag branden. Nu echt......
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google