17 november 2007

 

Sneller

De huidige internetverbinding op de redactie heeft een (download) snelheid van 316 kbps. De redactie vindt deze snelheid te laag, omdat met de kwaliteit van de foto`s, ook de grootte van de bestanden is toegenomen, die de redactie bij de artikelen moet uploaden (huidige upload snelheid 203 kbps). Daarnaast krijgt de redactie ook steeds vaker documentaires en films aangeboden waarbij de redactie door lage snelheden, later dan andere sites, hier over recensies kan schrijven.
Perspirant gaat op 1 januari 2008 (hopelijk) over naar een adsl2 verbinding waarmee een downloadsnelheid tot 20 Mbps kan worden gehaald. De abonnementskosten van perspirant zullen hierdoor niet stijgen. Mogelijk zal er een lichte stijging van de kosten komen als Mousse een cisco 851W kan vinden voor betere Routering.

Labels: , ,


Comments:
Wat de overname van het bedrijf van het bijbaantje van de hoofdredactie al niet voor een gevolgen kan hebben!
 
En dan 21 minuten aan de lijn gezeten met de helpdesk tegen 50 cent per minuut naast de kosten voor de mobiele telefoon, maar het blijft grotendeels in de familie(en daarnaast is de nieuwe provider ook onlangs overgenomen door de nieuwe baas van het bedrijf van het bijbaantje van de redactie), dus Mousse zal niet klagen.
 
Euh???
 
Misschien kan Mousse ook eens geld steken in een werkende DVD brander. De redactie van de Telegraaf wacht al maanden op bepaalde foto's.

Marcel, hoofdredacteur
 
Oeps....maar ze staan allemaal op het internet....we moeten maar weer eens gaan bieren dan staat er wat meer druk op.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google