27 november 2006
Gehaktballen
Mousse heeft het basiskookboek van de Albert Heijn gekocht. Mousse ging voor de Lamscurry met kokosmelk en koriander. Helaas waren er geen lamslappen meer in het filiaal van AH waar Mousse boodschappen doet. Er waren ook geen naturel schnitzels meer, alleen reeds gepanneerde. Uiteindelijk heeft Mousse gehaktballen gemaakt met een recept uit het boek. Het zijn de mooiste ballen geworden die Mousse ooit heeft gemaakt. Het potje met nootmuskaat wordt eindelijk iets leger. Mousse kon eerst niet geloven dat er naturel schnitzel bestaan. In het boek staat gelukkig ook beschreven wat een schnitzel een schnitzel maakt.
Comments:
<< Home
Het is een prachtig boek, mooie fotoos en handige tips voor de doe het zelf kok.
en mousse zijn gehaktballen zien er heerlijk uit, waren ze dat ook?
en mousse zijn gehaktballen zien er heerlijk uit, waren ze dat ook?
Ze waren prima. Er staan na smaak peper bijvoegen. Dat had misschien iets meer gekund, maar het recept is goed.
Een reactie posten
<< Home