22 november 2006

 

Country and Christmas Fair



Mousse kreeg voor zijn verjaardag een reisje naar een sprookjeswereld. Rond het kasteel de Haar werd ook dit jaar de christmas and countryfair gehouden. Dit jaar was het thema: kaplaarzen en kerst, veel kaplaarzen dus. De bubbelbaden, koeienvellen en kerstballen waren natuurlijk ook weer aanwezig. De houtsnijder was dit jaar niet op komen dagen, volgend jaar moet hij maar ruilen met de rietwever, die man heeft niet echt de kerst-spirit. Opvallend was de populariteit van de Noorse truien op de fair. Verder straalde de bio-boer door afwezigheid. Beste nieuwkomer was Castey, met zijn spaanse pannen, oogt zwaar is vederlicht. Er was nog even paniek toen Elfje haar tas ergens had laten liggen, maar gelukkig hadden twee kerstdames deze netjes afgegeven bij de organisatie. Na een heerlijke salade en koffie en een muffin gingen Mousse, Elfje en de stagiaire voldaan naar huis. Het was een geslaagde verjaardag met een zalige fris buitje, zoals het hoort op de fair.

Comments:
De fair zal nooit vlekkeloos verlopen en zo hoort het ook! Hopelijk heeft Mousse het leuk gehad, het is eigenlijk een vrouwending!
De held van dit verhaal zorgde voor terugkeer van de tas (mousse),
 
Na heldhaftig handelen kreeg Mousse de tas weer in bezit. Mousse heeft het heel leuk gehad op de beurs. Het is leuker dan kerst.
 
jahaaaaaa zucht....
elfje heeft een mooie nieuwe pan
 
Oogt zwaar, is licht. Het is spaanse pan. Ook lekker voor paella.
 
Toch ben ik tegen kerst gedoe voordat de Sint uit het land is. Ga vollgend jaar eens naar:
http://www.hetkasteelvansinterklaas.nl/
 
Ach willem daar heeft elfje helemaal niet bij stilgestaan, maar die kerstfair is maar 5 dagen en altijd voordat sinterklaas weer weg is....maar wel een goeie tip, ga het gelijk even bekijken...
 
ook een leuk kasteel. Hmmm.....tja...sinterklaas...dat moet toch maar beperkt worden tot 5 december vanwege al die zoetigheid die de oude man elk jaar weer uitdeelt.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google