16 november 2006
Pasta kastanjechampion de fromage
ongeveer 220 gr penne rigata
100 gram julienne hamreepjes
80 gram rode ui
180 gram kastanjechampions
124 gram prei
16 gram peterselie
maggi kaassaus
Kook de Penne. Maak de kaassaus. Roerbak de groente 5 minuten . Voeg de hamreepjes na 3 minuten. Voeg na 5 minuten de kaassaus toe. Roer dit ook nog even. Voeg de penne toe en roer het flink door elkaar. Lekker, joh.
100 gram julienne hamreepjes
80 gram rode ui
180 gram kastanjechampions
124 gram prei
16 gram peterselie
maggi kaassaus
Kook de Penne. Maak de kaassaus. Roerbak de groente 5 minuten . Voeg de hamreepjes na 3 minuten. Voeg na 5 minuten de kaassaus toe. Roer dit ook nog even. Voeg de penne toe en roer het flink door elkaar. Lekker, joh.
Comments:
<< Home
de saus was niet te dominant. Mousse heeft het albert heijn basiskookboek gekocht en heeft nu het recept van verse kaassaus.
Een reactie posten
<< Home