16 november 2006

 

Pasta kastanjechampion de fromage

ongeveer 220 gr penne rigata
100 gram julienne hamreepjes
80 gram rode ui
180 gram kastanjechampions
124 gram prei
16 gram peterselie
maggi kaassaus
Kook de Penne. Maak de kaassaus. Roerbak de groente 5 minuten . Voeg de hamreepjes na 3 minuten. Voeg na 5 minuten de kaassaus toe. Roer dit ook nog even. Voeg de penne toe en roer het flink door elkaar. Lekker, joh.

Comments:
Elfje mist hier een foto, vooral die kaassaus staat haar tegen....
 
Nee, was goed hoor, Elfje. De foto kan nog gemaakt worden!!!!
 
Inderdaad het was goed, maar toch ook een beetje niet, die kaassaus....hmmmm
 
de saus was niet te dominant. Mousse heeft het albert heijn basiskookboek gekocht en heeft nu het recept van verse kaassaus.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google