22 oktober 2006

 

Nederland Discussieert

Zaterdag nog snel het boek Dubbelspel gehaald in de bibliotheek met Elfje. Op is op! Vrijdag had ik(Mousse) er al twee gehaald maar die op mijn andere werk (undercover) laten liggen.
Nadat dit voorbereidende werk uitgevoerd was, zijn we natuurlijk benieuwd of Perspirant hier munt uit kan slaan door een forum voor het Nederland Leest project te beginnen. Iedereen wordt namelijk"uitgedaagd in die periode met elkaar in discussie te gaan over het boek Dubbelspel, de weergaloze roman van Frank Martinus Arion. .....Een boek om lang met elkaar over te praten. " Geen forum echter op de website echter. Wel vele andere activiteiten en discussie mogelijkheden in de bibliotheken.
Natuurlijk nog even verder gegoogled en gelukkig bestaat al zo een forum.

Op dit forum Over boeken gesproken kunt u discussiëren over het boek, de schrijver, de bijbehorende thema’s en de campagne Nederland Leest.Ook kunt u vragen stellen Frank Martinus Arion.
Er is nog geen discussie gestart op het forum, maar iedereen is nog aan het lezen natuurlijk.

Het forum, www.overboekengesproken.nl , is ontwikkeld door ProBiblio. ProBiblio is een ondersteuningsorganisatie voor de bibliotheekbranche en werkzaam in de provincies Noord- en Zuid-Holland. ProBiblio ontvangt subsidie van de provinciale besturen van Noord- en Zuid-Holland

Daarnaast wordt er ook een Nederland leest quiz aangekondigd:
Bezoek ook de NederlandLeestQuiz. Deze bestaat uit vijftien vragen die betrekking hebben op het boek Dubbelspel van Frank Martinus Arion en aanverwante thema’s en onderwerpen.De vragen zijn van 20 oktober tot 15 november 2006 te vinden op http://www.internetquiz.net/.De deelnemers maken kans op een reis voor twee personen naar de Nederlandse Antillen.

Genoeg te doen dus na het lezen.

Comments:
Ik kom er maar niet doorheen....het is al een oud boek hoor!
 
Ik ben nog niet begonnen. Gisteren 8 kilo was gestreken.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google