19 februari 2006

 

Nanotechnologie


De gemeente Den Haag gaat nanotechnologie toepassen om vervuilende uitstoot in kaart te brengen, door middel van fijnstofflitspalen. De gemeente gaat niet direct boetes uitdelen als er een te hoge uitstoot wordt gemeten, maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd. In kaart brengen van de flitspalen hoeft voorlopig nog niet want waar de eerste komt wordt gewoon gemeld: Stille Veerkade.
De redactie-auto van perspirant is een vijftien jaar oude Golf, dus nog van voor Kyoto. Hacks voor de fijnstofflitspaal hebben we nog niet kunnen vinden. Zoekwoorden als koolstofreductie en "koolstofdioxide camoufleren" leiden in het gunstigste geval naar "sloopbonus voor oude auto`s". Komt allen in opstand!

Comments:
Waarom worden de kleine oude golfjes uit de binnenstad geweerd en niet die asociale veel te grote SUV's (zie 1 van de allereerste artikelen).
Elfje is weer zwaar teleurgesteld in Den Haag, iets dat de laatste jaren vaker gebeurde (ADO stadion weg uit Zuiderpark??!!)

zucht.....
 
Ja, ze moeten een fijnstofflitspaal op de Denneweg plaatsen, want daar rijden die SUV`s rondjes om het cafe.
Ado heeft wel gewonnen.
 
truste
 
Môgùh lief.
Fijnstof meten is waarschijnlijk niet zo moeilijk, maar bewijzen dat het uit een bepaald voertuig komt lijkt de redactie nog onmogelijk, zoals besproken tijdens een rit in de bedrijfsgolf.
mousse en elfje weten geen oplossing.
Moet de oude golf worden ingeruild?
 
Nee, anders moeten we gaan fietsen.
 
En dan adem je veel meer fijnstof in!!
 
hihi
 
Elfje sleept zich door de week en verheugt zich op de laatste dag van het weekend voor de gewone sterveling. De redactie heeft deze week gekozen voor een verschoven weekend.
 
De vrije maandag komt in gevaar. Mousse is nog aan het lobbyen.
 
de vrije maandag gaat door, YEAH. Mousse gaat vanavond naar de film: Walk the Line. 21.10 Pathe B. te D.H. Hierover later meer.
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google