03 december 2005

 

Kiezen


Ik heb net naar Radar gekeken en daar werd verwezen naar www.independer.nl om voor jezelf een keuze te maken welke verzekeraar het beste bij je zorgbehoeften past. Wat een ellendige site is dat! Moet je in percentages aangeven hoeveel aanvullende verzekering je wenst voor een bepaalde zorgverlening. Je krijgt alleen nergens te zien hoeveel er dan extra vergoed wordt. Je krijg dan ook niet te zien welke zorgverzekeraar hoort bij je keuze.
Je kan er ook ook eenvoudig kiezen voor alleen basis of uitgebreid, enzovoort. Echter een basisverzekering met zeer uitgebreid aanvullende verzekering met zeer uitgebreid tandarts aanvulling bestaat volgens de site niet. Lijkt me stug, maar je kan dan ook niet zien wat het volgens hen zou moeten inhouden. Ook geen enkele combinatie levert de beloofde tien procent korting op die ze van te voren op de site hadden aangekondigd.
Beter is het om even op zorgverzekering.blogo te kijken, het is wel een initiatief van Independer maar deze site is een stuk duidelijker. Jammer dat ze overal verwijzen naar Independer.
Binnenkort kan je terecht op www.zorgkiezer.nl
Op 6 december kan je ook terecht op Kiesbeter van de overheid.
De website Kiesbeter.nl blijkt geen 16 miljoen gekost te hebben, zoals de woordvoerder van het ministerie van VWS aanvankelijk verklaarde, maar tussen de 300.000 en 500.000 euro. Dat meldt de NOS nadat het nader had gïnformeerd bij de betrokken partijen. De rest van de 16 miljoen wordt ingezet om de consument de komende twee jaar te informeren over het nieuwe zorgstelsel. Het zal dus wel heel mooi en duidelijk worden.
Nou even kijken wat voor advertenties dit artikel oplevert, bovenaan perspirant (De enige reden voor schrijven van dit stukje) Het blijft een verrassing en wat is bloggen toch leuk!

Comments:
"De enige reden voor schrijven van dit stukje" nou je ziet het, iets over een kasteel en iets romantisch, kan de link niet verzinnen!

En dit schrijven moet nodig ge-edit worden....

Mousse was een beetje ziek
 
Een reactie posten



<< Home
This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google