25 juli 2007

 

Nieuw Vervoer

Om nog sneller bij het nieuws te zijn, heeft de redactie naast een auto ook een fiets aangeschaft. Voor plaatselijke scoops is een fiets vaak handiger. Om 12.30 kwam een chauffeur van de fietsenfabriek hem langs brengen op de redactie. Elfje en Mousse namen hem in ontvangst. In het bijzijn van Jan (deskundige) beloofden zij als wederdienst een aantal foto`s te plaatsen.



23 juli 2007

 

Stratosblauw mat

Vanavond een fiets besteld op het internet. Woensdag komen ze hem al brengen. Ik zit nu al vol twijfel omtrent de beslissing. Ach, over drie jaar koop ik weer een nieuwe. verder zag Gmail het bevestiging mailtje van de dealer als Spam. Nou ik verklap nog even niets maar Raymond and Agnes hebben hem ook gekocht.

Labels: ,


14 juli 2007

 

Here comes the Sean



Sean Lennon in the (zuider)Park. Mousse was al twintig jaar meer in een openluchttheater in het Zuiderpark geweest. Het uit 1940 daterende openluchttheater is inmiddels afgebroken en vervangen door een nieuw theater(2001). Het opvallendste is dat het slootje voor het theater er niet meer is.
Sean van de New York Lennons lijkt heel veel op zijn vader. Helaas had Mousse alleen de telefoonfotocamera bij zich, waarmee niet genoeg kan worden ingezoomd om een mooi profielschot met bril te maken.
Geen gillende meisjes zoals bij zijn vader, wel wat veertigers die bleven hangen na afloop van het concert.

Labels: , ,


08 juli 2007

 





De Paraplu.

Labels:


06 juli 2007

 

mythings

Vanavond heeft Mousse zich door de recenties uit 2004 zich toch maar laten overtuigen dat hij in het bezit is van een hele goede fotocamera. Mousse had bijna een nieuwe gekocht. Morgen de handleiding maar weer eens doorlezen. Binnenkort de mooiste Cyber-shots op Perspirant. En misschien voer ik hem wel in op mythings.com.

Labels: , ,


01 juli 2007

 

Houdbaarheid

Gisteren een pilsener van april 2007 genuttigd met een heerlijk gevoel dankzij het internet.

Met dank aan beiaard

Het is in Nederland verplicht om op een fles bier de houdbaarheid aan te geven. Veel mensen vinden dit jammer. Je wekt namelijk de indruk dat bier, na het verstrijken van de houdbaarheid datum niet meer te drinken is. NIETS IS MINDER WAAR.


De smaak van bier, net als die van wijn, veranderd als het ouder wordt. Het is echter niet zo dat het bederft.
Zoals ook bij wijn het geval is, zijn er bieren die goed geschikt zijn om te bewaren en er zijn er die je beter zo vlug mogelijk kunt drinken. Veel bockbieren zijn zeer goed te bewaren. Zeker het als zeer zoet bekent staande Grolsch Bok leent zich daar uitstekend voor. Dat bleek ook wel tijdens de jaarlijkse bokbier blindproeverij gehouden bij De Beiaard te Enschede in 1997, waar het Grolsch Bok uit 1996 het best bevonden werd.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google