27 februari 2006

 

McCloud


Na Kojak is nu ook McCloud vertrokken naar het grote politiebureau boven in de wolken.
Hier ziet u McCloud met Mies Bouwman de misdaad bestrijden op het paard van Sinterklaas.

Dennis Weaver

19 februari 2006

 

Nanotechnologie


De gemeente Den Haag gaat nanotechnologie toepassen om vervuilende uitstoot in kaart te brengen, door middel van fijnstofflitspalen. De gemeente gaat niet direct boetes uitdelen als er een te hoge uitstoot wordt gemeten, maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd. In kaart brengen van de flitspalen hoeft voorlopig nog niet want waar de eerste komt wordt gewoon gemeld: Stille Veerkade.
De redactie-auto van perspirant is een vijftien jaar oude Golf, dus nog van voor Kyoto. Hacks voor de fijnstofflitspaal hebben we nog niet kunnen vinden. Zoekwoorden als koolstofreductie en "koolstofdioxide camoufleren" leiden in het gunstigste geval naar "sloopbonus voor oude auto`s". Komt allen in opstand!

15 februari 2006

 

Ard Schenk

Eerste postzegel met bewegende beelden. Sinds 10 februari op uw envelop.

14 februari 2006

 

lifi

je cache staat niet goed.

explained

09 februari 2006

 

KINKY


Ik loop wat achter op de trend als om muziek gaat. Ik vind Harm de beste van Idols omdat hij Bowie nadeed. Wilde nog wel Engeland om naar Scritty te gaan, maar vond hem wel te modern om voor hem het vliegtuig te pakken. Maar denk er nu toch heel erg over na om de nieuwe MOJO Magazine te kopen.



(voor de redactie , die van Bloef - Aanzoek zonder ringen - hebben we nog niet officieel in de top 10 geplaatst. Hoort er toch wel thuis!)

03 februari 2006

 

a musicians musician

Vanavond ga ik naar Grandcafé SOHO Groot hertoginnelaan 206, waar Juraj Stanik optreedt. Ik ken hem niet maar andere muzikanten zeggen dat hij goed is. Luister zelf even op zijn site, naar een stukje Juraj.
Tis Jazz.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google