30 november 2005

 

Elfje is nu twaalf



26 november 2005

 

Senseo in Action


Op verzoek van de bezoekers van comic strip blog geef ik hier een demonstratie hoe de Philips Senseo werkt. Het plaatje hierboven is van Sebje.

25 november 2005

 

Haarzuylens


Perspirant vierde dit jaar een vroege kerst, omdat het toch niet gaat sneeuwen en de redactie op de kerstdagen gesloten is. De kerstmaaltijd werd genuttigd in een grote tent op het terrein van Kasteel de Haar waar we niet mochten aanschuiven bij de vereniging van veganisten. De plek was zogenaamd al bezet. Schijtlui. De catering werd verzorgd door La Plees en dit was prima in orde.
De redactie kwam al snel in de kerststemming omdat niet toevallig er een jaarlijks terugkerend country & christmas fair werd gehouden. Bij Houten Klaas kocht Elfje voor uw verslaggever een gefiguurzaagd in elkaar passend stelletje olifanten. Waar ik u nu niet een foto van kan laten zien, maar wat volgens ons de hechte band van de redactie voorstelt. Voor de zekerheid kocht ze nog een stel want op de redactie word veel gestolen. La Plees was niet de enige cateraar, overal kon in de vele tentjes geproefd en gegeten worden. Zo konden Elfje en ik het niet laten om bij de Poffernier een paar poffertjes te consumeren. Beschut tegen de regen dat deze dag in meer dan noodzakelijke hoeveelheid uit de lucht kwam vallen en verwarmd door verdekt opgestelde straalkacheltjes en geinspireerd door het smeltende boter en rijkelijke geschonken champagne met een redactie paar dat met de mond de poffertjes aan elkaar doorgaf, ontstond al snel het vermoeden onder de fairgangers dat het hier porno poffertjes betroffen. Het was gezellig en de poffernier deed goede zaken. Vandaag kleden we de redactie aan met een indiaase kerstster zoals die alleen in India wordt gemaakt maar verkocht wordt op de Fair en discuseren we verder of er nu 1 of 2 kastelen in Haarzuylens staan. Zalig Kerstmis.

13 november 2005

 

Zwartboek


De haagse jeugd heeft het gehad met het trainingspakkie en het matje en is overgestapt op een net groen kloffie met een bijpassend hoofddeksel. Ook de tradionele junkfood wordt stilaan minder populair. Macdonalds heeft de vestiging op het Plein in Den Haag al opgeheven. Onze fotograaf maakte een sfeer impressie van de nouveau hip in Den Haag.

08 november 2005

 

De stad van Couperus en Perspirant


Elfje en Mousse op het Lange Voorhout
Beire is langsgeweest in Den Haag! De foto op zijn blog vertelt dat hij ook vlak bij onze redactiegebouw is geweest. Volgende keer moet je bij ons langskomen!


05 november 2005

 

Artis


Elfje en Mousse in Artis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Google